måndag 11 juni 2012

3 månader

Idag blir Tintin 3 månader. 3 månader sedan han kom med världens fart. Världens finaste och lättsamma bebis. Skriker bara när han är hungrig eller behöver byta blöjan.

Han:
Har upptäckt sina händer! Älskar att äta på dom och iakta dom.
Snurrar från rygg till mage
Har väldigt nära till ett leende och skratt
Har börjat skratta
Har börjat slå på sina leksaker i babygymmet.

På onsdag ska han få vaccinet och så ska vi väga och mäta.


13 kommentarer:

  1. Grattis Tintin! :D

    JAg trodde innan att jag skulle bli äcklad om hon tog in möss eller andra byten men ialla fall inte denna gången. Hon la den ju inte i sängen eller så och det var ju bara en pytteliten och svingullig mus. Och den var heldöd, inget lekande med maten här inte och det är jag VÄLDIGT glad för.

    SvaraRadera
  2. Herregud vad tiden går fort. Tintin har hunnit bli 3 månader alltså. Det är därikring jag fortfarande vill tro att Carisma är hehe. Istället närmar hon sig 7..? Helt galet!

    SvaraRadera
  3. Jannika mamma till bönan och limpan24 juni 2012 kl. 17:27

    HAHA å jag som för att "bota" smärtan jag lider av går å gör sånna saker redan:P

    SvaraRadera
  4. Fin blogg! Våra barn är nästan jämngamla! =)

    SvaraRadera
  5. Ja jag vet! Din kommentar om att den fanns på kampanj på nätet just nu var lite onödig tyckte jag när jag nu försökte sälja den..Folk tar ju som ändå reda på sånt om dom vill så det var onödigt att skriva det där. Så då skulle jag ta bort den men då råkade jag ta bort hela dig. Typ blockera eller nått och nu hittar jag dig inte. Så jag vet inte hur jag ska få tillbaka dig? :O

    SvaraRadera
  6. Jo det kan han ju om det är riktigt illa. Men jag vilar och ser om det har blivit bättre till imorgon. Hoppas hoppas!

    SvaraRadera
  7. Vet du hur man ska göra?

    SvaraRadera
  8. Ja trekantsbikini gillar jag inte, inte heller linnen och sommarklänningar med sån skärning men har sett massa trådar på fl där folk säger att bikini över huvud taget skulle dom minsann aldrig kunna sätta på sitt barn.

    SvaraRadera
  9. Men Sofia, vart är du? Inte är du väl arg på mig nu? :S Jag menade ju inte att göra så..:(

    SvaraRadera
  10. Har det redan gått tre månader!? Jösses!
    Det är så kul med alla framsteg de gör!

    Grattis till Tintin :D

    SvaraRadera
  11. Lät ju sjukt skönt! Jag är verkligen ingen duktig mamma egentligen. Jag tänker inte ens låtsas, Tycker mest det är jobbigt att göra dessa storkok. Carisma fick smaka broccoli idag och vad ska jag säga... INGEN FAVORIT.. Hon tittade på mig som om jag kom från yttre rymden och fick kvälvningar två ggr... Om hon ändå hade förstått hur mycket jag har slitit för hennes skull ;-P Jag hoppas att det bara var för att det var en ny smak och att det inte visar sig att mitt kok var förgäves SUCK!

    SvaraRadera
  12. Vilket fint namn han har!! :)

    Sugen på att vinna namnnappar till honom? Kika in hos mig vettja! :D

    http://minbebis.com/blogg/bebisdags/tavling-vinn-namnnappar-fran-swebaby-se/

    SvaraRadera